Logo

Yhteystiedot


Jani Oravamäki

Tervahiihdon johtaja
jani.oravamaki@gmail.com
p. 040 586 8054

Tehtäväni on organisoida yhdessä osaavan Tervahiihto-tiimin kanssa toimiva ja elämyksellinen hiihtotapahtuma sekä kilpa- että kuntohiihtäjille. Yhteinen tavoitteemme on nostaa maailman vanhin hiihtotapahtuma uudelleen arvoiselleen paikalle suosituimpien talviurheilutapahtumien joukossa.

”Minulla on vahva kutsumus lajiin ja sydämeni sykkii hiihdolle. Hiihto on koko kropan laji, joka on ystävällinen sekä lihaksistolle että nivelistölle. Lämpimästi tervetuloa Tervahiihtoon!


Juhani Jämsä

Varajohtaja
juhanip.jamsa@gmail.com

p. 0400-383181

Juhani tukee Tervahiihdon onnistumista pitkän lajikokemuksensa pohjalta. Hän on toiminut kilpailunjohtajana Virpiniemen talvikisoissa 80-luvun lopulta aina 2000- luvulle saakka. Vuonna 2015 hän oli hopeasomman kilpailunvarajohtajana sekä 2016 OHS kansallisissa kilpailujen varajohtajana. Lisäksi Juhani on toiminut kuuluttajana mm. Virpiniemen talvikisoissa. Työelämän Juhani on jo jättänyt taakseen, joten hänellä on aikaa monille harrastuksille.

Tervahiihdon 75km Juhani on hiihtänyt useita kertoja 70-80 luvuilla. Edelleenkin hiihto on hänen suosikkiliikuntalaji talvella ja kesällä, mutta ei enää kilpailumielessä. Hiihto on Juhanin mielestä yksi parhaimmista liikuntamuodoista.

”Pilkettä silmään ja Tervahiihtoon!”


Maija Oravamäki

Tervatar
maija.oravamaki@gmail.com

Kokeneena kestävyysurheilijana Maija on nähnyt lukuisia erilaisia tapahtumia sekä kotimaassa että ulkomailla ja siksi toimiikin Janin oikeana kätenä mukana sekä ideoimassa, että kehittämässä tapahtumaa. Maija tekee sponsoriyhteistyötä monin eri tavoin ja on osana Päivin vetämää CommsSquad -sometiimiä sekä toimii myös Matkalla Tervahiihtoon -valmentajana ja bloggaajana.

Hiihto on äärettömän monipuolinen laji! Terveys- ja kuntoliikunnan lisäksi se sopii erinomaisesti myös muita lajeja harrastavien kilpaurheilijoiden oheisharjoittelulajiksi. Hiihto mahdollistaa myös aidon luontosuhteen syntymisen kaupungistuneessa ympäristössä. Tervetuloa mukaan!” 

 


Päivi Lohikoski

Terviitti
paivilohikoski@outlook.com

http://www.directora.fi
p. 044 572 5584

Päivi on rakentanut Tervahiihdon yhteisöä vuodesta 2015 alkaen nettisivu-uudistuksesta ja some-kanavien avaamisesta ja buustaamisesta suuren yleisön tietoisuuteen. Myös Matkalla Tervahiihtoon -blogi ja Tervahiihto Sanomat ovat olleet Päivin ideoimia ja koordinoimia tuotoksia.

Parhaat ideat syntyvät ladulla!


Sakari Palsola

Tervaaja

sakari.palsola(at)ouka.fi

Sakke oli kauden 2015-2016 Matkalla Tervahiihtoon -valmennettava, joka hurahti täysin hiihtoon Maija Oravamäen valmennuksessa. Saken mielestä hiihto on helppo laji harrastaa, koska ladulle pääsee melkein mistä vain.

Sakke työskentelee Oulun kaupunginteatterilla  ja auttaa Tervahiihdon imagon ja brändin rakennuksessa. Sakke on vakuuttunut, että olosuhteiden, oheistapahtumien ja yritysyhteistyön kautta voimme yhdessä kehittää Tervahiihtoa yhdeksi mielenkiintoisimmista talvisista massahiihtotapahtumista.

”Nauti matkasta!”

 


Anu Niva

Tapahtumavastaava, Muhos
Laitasaaren Vedon puheenjohtaja
anu.niva@mail.suomi.net
p. 0400 994424

Anu on mukana Tervahiihtojärjestelyissä Laitasaaren Vedon edustajana. Tehtäviin kuuluu Korkalanvaaran lyhyen matkan lähtöpaikan ja muiden Muhoksen toimipisteiden koordinointi. Anu on erittäin kokenut erilaisten urheilutapahtumien järjestäjä.

On hienoa olla mukana kehittämässä Tervahiihtoa koko Oulujokilaakson yhteisenä tapahtumana. Hiihto antaa mahdollisuuden liikkua luonnossa talvisaikaan tehokkaasti kuntoa kohottaen. Oulujokilaaksossa kulkeva Tervareitistö antaa hiihtäjälle upeita elämyksiä, ainutlaatuisia luonnon nähtävyyksiä ja komeita maisemia. Tervetuloa Tervareitille!


Tapani Mäkinen

Kilpailukanslia ja talous
tapani@tervahiihto.fi

Tapani on monessa mukana! Kilpailukanslia vastaa ilmoittautumisjärjestelmästä ennen tapahtumaa sekä numeroliivien jakelusta tapahtuman aattona. Vastaamme kysymyksiin ja tiedotamme tapahtumaan liittyvissä asioissa kilpailukanslian lisäksi nyt myös Facebookissa ja Twitterissä. Tapani vastaa tapahtuman talousasioista.
Kestävyysurheilua jokaisena vuodenaikana!”

 


Jouko Kaarteenaho

Tapahtumavastaava, Expo-isäntä, Oulu
jokke.k@iki.fi
p. 0400 816875

Jouko on yrittäjä Monesko Oy:ssä ja Itkevä Kana Oy:ssa työskentelee mm. NUTS -polkujuoksutapahtumissa.

Tervahiihdon Jouko on hiihtänyt yhdeksän kertaa ja ollut talkoissa mukana kahdesti. Hän toimii stadionpäällikkönä ja toimikunnassa erilaisissa tukitehtävissä.

Kun ei jaksa, niin täytyy!”


Teemu Kattilakoski

Kansainväliset asiat, International affairs
teemu.kattilakoski@pyka.fi

Teemu Kattilakoski tuo Tervahiihtoon urheilun kansainvälistä näkemystä ja asiantuntijuutta. Teemu on edustanut Suomea maastohiihdon Olympia- ja MM-kisoissa ja saavuttanut vuonna 2009 MM-pronssimitalin viestihiihdossa. Teemu on sijoittunut kärkisijoille myös useissa kansainvälisissä hiihdon maratoncup-kisoissa.

Nykyään Teemu toimii yrittäjänä urheilu- ja vapaa-ajan tukkuliikkeessä, joten hänellä on paljon tietämystä myös sillä saralla.

Aktiiviurani jälkeen olen vuosittain vieläkin osallistunut johonkin massahiihtotapahtumaan joka talvi, toki ilman tulostavoitteita. Pyrin vieläkin liikkumaan monipuolisesti ympäri vuoden eri kestävyyslajeja yhdistellen. Työelämä ja lapsiperheen arki vain tuovat nykyään omat haasteensa liikunnan harrastamiseen -silti pyrin lähtemään aina liikkumaan, kun mahdollista. Mikään ei korvaa liikunnan tuomaa hyvää oloa!


Jari Aitta

Tapahtumavastaava, Utajärvi
Utajärven Urheilijat puheenjohtaja
aitta.jari@luukku.com

Jari toimii Utajärven Urheilijoissa seuran puheenjohtajana sekä hiihtojaoston puheenjohtajana. Hän on toiminut tässä mukana jo 15 vuotta. Vapaa-ajalla Jari harrastaa aktiivisesti hiihtoa. Tervahiihdossa hän toimii kehittämässä Utajärven yhteistyötä sekä osallistuu Utajärven alueen huoltopisteiden ja reitin järjestelyihin.

”Tervetuloa mukaan Tervahiihtoon!”

 

 


Kilpailukanslia

Puh. +358503009577


Haluatko sinä mukaan toimikuntaan? Ole yhteydessä Janiin!