Logo

Yhteystiedot


Jani Oravamäki

Tervahiihdon johtaja (3/2018 saakka). 

jani.oravamaki@gmail.com

Tehtäväni on organisoida yhdessä osaavan Tervahiihto-tiimin kanssa toimiva ja elämyksellinen hiihtotapahtuma sekä kilpa- että kuntohiihtäjille. Yhteinen tavoitteemme on nostaa maailman vanhin hiihtotapahtuma uudelleen arvoiselleen paikalle suosituimpien talviurheilutapahtumien joukossa.

”Minulla on vahva kutsumus lajiin ja sydämeni sykkii hiihdolle. Hiihto on koko kropan laji, joka on ystävällinen sekä lihaksistolle että nivelistölle. Lämpimästi tervetuloa Tervahiihtoon!


Juhani Jämsä

Varajohtaja
juhanip.jamsa@gmail.com

p. 0400-383181

Juhani tukee Tervahiihdon onnistumista pitkän lajikokemuksensa pohjalta. Hän on toiminut kilpailunjohtajana Virpiniemen talvikisoissa 80-luvun lopulta aina 2000- luvulle saakka. Vuonna 2015 hän oli hopeasomman kilpailunvarajohtajana sekä 2016 OHS kansallisissa kilpailujen varajohtajana. Lisäksi Juhani on toiminut kuuluttajana mm. Virpiniemen talvikisoissa. Työelämän Juhani on jo jättänyt taakseen, joten hänellä on aikaa monille harrastuksille.

Tervahiihdon 75km Juhani on hiihtänyt useita kertoja 70-80 luvuilla. Edelleenkin hiihto on hänen suosikkiliikuntalaji talvella ja kesällä, mutta ei enää kilpailumielessä. Hiihto on Juhanin mielestä yksi parhaimmista liikuntamuodoista.

”Pilkettä silmään ja Tervahiihtoon!”


Maija Oravamäki

Tervatar (03/2018 saakka)

Kokeneena kestävyysurheilijana Maija on nähnyt lukuisia erilaisia tapahtumia sekä kotimaassa että ulkomailla ja siksi toimiikin Janin oikeana kätenä mukana sekä ideoimassa, että kehittämässä tapahtumaa. Maija tekee sponsoriyhteistyötä monin eri tavoin ja on osana Päivin vetämää CommsSquad -sometiimiä sekä toimii myös Matkalla Tervahiihtoon -valmentajana ja bloggaajana.

Hiihto on äärettömän monipuolinen laji! Terveys- ja kuntoliikunnan lisäksi se sopii erinomaisesti myös muita lajeja harrastavien kilpaurheilijoiden oheisharjoittelulajiksi. Hiihto mahdollistaa myös aidon luontosuhteen syntymisen kaupungistuneessa ympäristössä. Tervetuloa mukaan!” 

 


Päivi Lohikoski

Terviitti (03/2018 saakka)

paivi.lohikoski@directora.fi

Päivi on rakentanut Tervahiihdon yhteisöä vuodesta 2015 alkaen nettisivu-uudistuksesta ja some-kanavien avaamisesta ja buustaamisesta suuren yleisön tietoisuuteen. Myös Matkalla Tervahiihtoon -blogi ja Tervahiihto Sanomat ovat olleet Päivin ideoimia ja koordinoimia tuotoksia.

Parhaat ideat syntyvät ladulla!


Anu Niva

Tapahtumavastaava, Muhos
Laitasaaren Vedon puheenjohtaja
anu.niva@mail.suomi.net
p. 0400 994424

Anu on mukana Tervahiihtojärjestelyissä Laitasaaren Vedon edustajana. Tehtäviin kuuluu Korkalanvaaran lyhyen matkan lähtöpaikan ja muiden Muhoksen toimipisteiden koordinointi. Anu on erittäin kokenut erilaisten urheilutapahtumien järjestäjä.

On hienoa olla mukana kehittämässä Tervahiihtoa koko Oulujokilaakson yhteisenä tapahtumana. Hiihto antaa mahdollisuuden liikkua luonnossa talvisaikaan tehokkaasti kuntoa kohottaen. Oulujokilaaksossa kulkeva Tervareitistö antaa hiihtäjälle upeita elämyksiä, ainutlaatuisia luonnon nähtävyyksiä ja komeita maisemia. Tervetuloa Tervareitille!


Jari Aitta

Tapahtumavastaava, Utajärvi
Utajärven Urheilijat puheenjohtaja
aitta.jari@luukku.com

Jari toimii Utajärven Urheilijoissa seuran puheenjohtajana sekä hiihtojaoston puheenjohtajana. Hän on toiminut tässä mukana jo 15 vuotta. Vapaa-ajalla Jari harrastaa aktiivisesti hiihtoa. Tervahiihdossa hän toimii kehittämässä Utajärven yhteistyötä sekä osallistuu Utajärven alueen huoltopisteiden ja reitin järjestelyihin.

”Tervetuloa mukaan Tervahiihtoon!”

 

 


Kilpailukanslia Ville Kukkonen

Puh. +358503009577