Logo

Ehdot ja säännöt

Tervahiihdon ehdot ja säännöt 6.3.2021

Mikäli Tervahiihto joudutaan perumaan vaikeiden lumiolosuhteiden tai jonkun muun järjestäjästä riippumattoman syyn vuoksi (esim. epidemia, luonnonmullistus tai viranomaisen antama kielto, määräys tai suositus), järjestäjä pidättää itsellään 50% osallistumismaksusta ja 50% maksetusta summasta hyvitetään seuraavan vuoden Tervahiihdon osallistumisen yhteydessä tai palautetaan osallistujalle. Verohallinnon määräyksen mukaisesti liikuntaseteleillä maksettuja osallistumismaksuja ei voida palauttaa, vaan 50% osallistumismaksusta siirretään seuraavan vuoden Tervahiihtoon.

Mikäli reittiä joudutaan lyhentämään vaikeiden lumiolosuhteiden tai muun järjestäjästä riippumattoman syyn vuoksi, osallistumismaksua ei palauteta, eikä kilpailijalla ole oikeutta hinnanalennukseen tai muuhun korvaukseen.

Järjestäjä ilmoittaa hiihdon perumisesta tiedotusvälineissä ja internetissä.

Kilpailijalla tai hänen yhteisöllä, joka peruu osallistumisen, ei ole oikeutta saada osallistumismaksua takaisin. Kuitenkin kilpailija, joka peruu osallistumisensa 31.12.2020 mennessä on mahdollisuus siirtää maksamastaan osallistumismaksusta 50% seuraavalle vuodelle. Perumisesta on ilmoitettava aina Tervahiihdon toimistolle.

Tervahiihdon varasuunnitelma
Mikäli hiihtäminen lumen vähyyden vuoksi ei ole mahdollista välillä Muhos – Kivikkokangas, Tervahiihto toteutetaan lyhennetyllä reitillä, jolloin hiihtomatkat ovat 22 km ja 32 km (39 km:n ja 69 km:n matkoille ilmoittautuneet). Molempien matkojen lähtöpaikka on Hiukkavaaratalo ja maali Ritaharjun monitoimitalo. Järjestäjä pidättää oikeuden aikataulumuutoksiin.

 

Koronaviruksen aiheuttamat poikkeustoimet

Osallistuja sitoutuu noudattamaan Tervahiihdon www-sivuilla julkaistuja koronaan liittyviä ohjeita mm. kasvomaskien, hygienian ja turvavälien osalta.

Sairaustapaukset

Sairaustapauksessa kilpailijalle palautetaan osallistumismaksu vähennettynä 15 euron toimistokuluilla, mikäli virallinen sairaustodistus (lääkärin tai sairaanhoitajan myöntämä todistus) on toimitettu viimeistään 31.3.2021 mennessä Tervahiihdon toimistolle. Liikuntaseteleillä maksetun osallistumismaksun palautusosa siirretään seuraavan vuoden Tervahiihtoon.

Järjestäjä toivoo, että sairastumisesta ilmoitetaan viimeistään kilpailun alkuun mennessä.

Koronaan liittyviä oireita tunteva osallistuja voi siirtää osallistumisoikeuden ensi vuoteen omalla ilmoituksella (ilman lääkärintodistusta) sähköpostitse Tervahiihdon toimistolle. Muista terveyssyistä tapahtuvissa osallistumisoikeuden siirroissa pyydetään edelleen terveydenhoidon ammattilaisen todistus.

Sairaustodistuksen voi postittaa tai toimittaa sähköpostitse skannattuna / kuvattuna Tervahiihdon toimistolle. Henkilötunnuksen loppuosa tulee peittää.