Logo

Yhteistyökumppaneita Tervahiihtoon 2018

Pääyhteistyökumppanimme myös Tervahiihtoon 2018 on Lähitapiola Pohjoinen, josta reipas joukkueellinen urheilullista väkeä osallistuu vuosittain useisiin urheilutapahtumiin, myös Tervahiihtoon!

Jani kätteli InterSport Joutsensillassa uuden yhteistyösopimuksen merkiksi. Joutsensillasta saat aina asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua ja juuri oikeat varusteet ja kaluston omiin tarpeisiisi! Toivotaan että lumiolosuhteet olisivat ensi talvena vähintään yhtä hyvät kuin tänäkin talvena.

Utajärvi ja Muhos

Luottokuntamme ovat Utajärvi ja Muhos Tervareitin varrella. Heidän hyvällä yhteistyöllä saamme jatkossakin ladut kuntoon, komeat mainokset sekä lähtöalueille ja huoltopisteisiin tarmokasta ja positiivista väkeä hiihtäjien iloksi.

Kaleva on Pohjois-Suomen päämedia ja vahva kumppani myös Tervahiihdossa.

Solmimme tänään 31.5.2017  jatkosopimuksen Nallikari Lomakylän kanssa. Katse on tiiviisti jo elokuun RullaTervahiihdossa ja vuoden 2018 Tervahiihdossa. Uudet Tasokkaat Poiju Villat ovat myös Tervahiihdon kävijöiden suosikkeja perinteisten Pooki- ja Masto -lomamökkien lisäksi. Villojen oma sauna, kaksi makuuhuonetta, tilava oleskelutila, hyvin varusteltu keittiö sekä iso terassi ovat hiihtokansan mieleen: www.nallikari.fi

Poiju-Villa Nallikarissa

 

Pocalista tulee mitalit Tervahiihtoon!

 

Haluatko mukaan yhteistyöhön Tervahiihdon kanssa? Ota yhteyttä Jani Oravamäkeen!

jani.oravamaki@sok.fi