Logo

Tervahiihto täyttää 130 vuotta 2.3.2019 – Ilmoittautuminen avattu!

Tervetuloa juhlavuoden Tervahiihtoon lauantaina 2.3.2019, jolloin hiihdetään jälleen janahiihtona Utajärveltä, Muhokselta ja Sankivaarasta Hiukkavaaran koululle 80 km, 49 km ja 15 km matkat perinteisellä ja vapaalla tyylillä.

Tervareitti

Tervahiihto kulkee Utajärven 80 kilometrin matkalta Muhoksen Korkalavaaraan, josta alkaa 49 kilometrin lenkki. Sankivaarasta lähtee 15 km matka, joka jatkuu Ouluun Hiukkavaaraan maaliin. Matkalle mahtuu tunnelmallista suoaluetta, metsikköä, mutta myös upeaa tunturimaista maisemaa. Reitti on vaihteleva ja helppo hiihtää myös aloittelijalle. Suuria mäkiä tai liian vauhdikkaita laskuja ei ole. Huoltopisteitä on useita matkan varrella.

Ilmoittautuminen Tervahiihtoon motivoi harjoittelemaan

Ilmoittautuminen Tervahiihtoon toimii hyvänä motivaattorina lenkille lähtemiseen ympäri vuoden! Tervahiihdossa voit kokea mahtavia elämyksiä upean reitin, maisemien, hyvien latujen ja yhteisöllisyyden takia. Huoltopisteillä ja reitillä on kannustusta, kuten lehmänkelloja ja musiikkia. Tervahiihdon elämyksellisyys alkaa jo ilmoittautumisesta. Silloin viimeistään valmistautuminen alkaa. Jännittävä tunne kasvaa ennen tapahtumaa ja kulminoituu h-hetkeen, kun numerolappu laitetaan rintaan ja asetutaan lähtöviivalle.

Nyt kannattaa hoitaa ilmoittautumiset kuntoon ja varmistaa paikka talven hienoimmassa hiihtopäivässä! Ilmoittaudu tästä!

Yritysyhteistyö

Tervahiihdon 130-vuotisjuhlaan tarvitaan yhteistyökumppaneita. Jos haluat mukaan tukemaan Tervahiihtoa, ole yhteydessä;

  • Anne Talvensaari-Mattila: 044 530 4511, anne.talvensaari.mattila@oulu.fi
  • Raimo Sevón: 040 587 5827

Tervetuloa mukaan!