Logo

Tervahiihtäjä Pentti Mikkonen on nyt personal trainer ja kirjailija

Tervahiihdossa 2016 markkinointipäällikkönä toiminut Pentti Mikkonen otti ja muutti vuosi sitten Etelä-Suomeen, ja toimii siellä nykyisin personal trainerina. Pentti on nyt kirjoittanut kirjan, joka inspiroi ”entisiä nuoria” liikkumaan – oiva lahjavinkki suurille ikäluokille ja sitä vanhemmille sekä alalla työskenteleville. Pena vaikuttaa sparraajana edelleen myös Tervahiihdossa ja niinpä saammekin hänen kirjojaan jaettaviksi joululahjaksi Tervahiihtäjille.

Eläkeläisen opas hyvään oloon

Entisten nuorten hyvinvointikirja herättää ja kannustaa parantamaan ja ylläpitämään fyysistä kuntoa sekä yleistä hyvää oloa eläkeiän täytyttyä. Kirjassa pohditaan eläkkeelle jäännin haasteita ja mahdollisuuksia hyvinvoinnin kannalta.

Miten elämä muuttuu ja millaisiin asioihin olisi hyvä oikein ajatuksen kanssa keskittyä? Mitkä ovat ne ratkaisevat tekijät, jotka joko lisäävät tai vähentävät jaksamista ja joko tukevat tai häiritsevät antoisien eläkepäivien viettämistä mahdollisimman terveenä ja hyvinvoivana? Kirjassa annetaan konkreettisia ja helposti toteutettavia ohjeita ja vinkkejä terveyttä edistävään ravitsemukseen ja liikuntaan.

Kirjan asiantuntija on eläkeikäisenä personal traineriksi opiskellut, sittemmin entisten nuorten valmentamiseen keskittynyt vuonna 1949 syntynyt Pentti Mikkonen. Kirjan toisena kirjoittajana on Terhi Kukkonen. Terhi on personal trainer ja ravintovalmentaja -koulutukset käynyt liikunta- ja hyvinvointialan palveluyhtiön markkinointijohtaja.