Logo

Valmentajat

TERO POSIO

Kuntoilijoiden kohdalla harjoitusohjelma ja tavoitteet muokataan elämäntilanteeseen sopiviksi ja sellaiseksi, että tavoitteet on realistista saavuttaa. Valmennukseni ei perustu vain harjoituskausien, -jaksojen, -viikkojen tai päivien suunnittelemiseen, vaan myös opettamiseen ja ohjaamiseen. Valmennettavan kanssa toimiminen on avointa, suoraa ja rehellistä. Kunnioitan valmennettavaa omana itsenään, omine ominaisuuksineen, jotka hyväksytään sellaisinaan.

Valmentaja kantaa ensimmäisenä vastuun. Ja erityisesti epäonnistumisista, jotta valmennettavan ei tarvitse elää epäonnistumisen pelko hartioilla. Jos kunto ei ole ns. kohdillaan, kun sen aika on, on se valmennuksellinen vika, ei valmennettavan tekemisen vika. Jos harjoitus sujuu toisin kuin oli tarkoitus, on se huonon ohjeistuksen vika. Toissijaisesti katsotaan mahdollisia selittäviä tekijöitä ja mahdollisia virheitä pyritään korjaamaan ja välttämään seuraavalla kerralla. Aina tulee uusi mahdollisuus.

anu

ANU JUNNILA

Olen valmentaja, äiti ja elämäntapaliikkuja. Koulutukseltani olen monipuolinen liikunnan ammattilainen ja koulutuksena minulla on mm. Trainer4You -personal trainer-tutkinto, uimaopettajan tutkinto, hiihtovalmentajan 2-tason tutkinto ja olen myös ravintovalmentaja. Pitkän valmennuskokemuksen ansiosta pystyn tukemaan sinua tavoitteessasi, oletpa sitten aloitteleva elämänmuutoksesta vasta haaveileva, tai tavoitteellinen kilpaurheilija.

MAIJA ORAVAMÄKI

Maija Oravamäki on liikuntalahjakkuus, joka on voittanut useita Suomen mestaruuksia eri lajeissa, edustanut Suomea arvokisoissa EM- ja MM-kisoissa ja kiertänyt maailmaa seikkailu- ja urheilutapahtumissa. Maijalla on Suomen mestaruuksia muun muassa maastojuoksusta, kympiltä, puolimaratonilta ja maratonilta sekä erivärisiä mitaleita muun muassa hiihdosta, triathlonista ja talvitriathlonista. Ironman-kisoista Maijalla on jo kaksi voittoa Kalmarista sekä Kööpenhamista.

 tuomok

 

 

lasse

LASSE SEPPÄNEN

Lasse Seppänen on maamme kokenein kuntosaliohjaajien ja personal trainereiden kouluttaja. Lasse on kouluttanut vuodesta 2004 lähtien liikunta-alalle toista tuhatta ohjaajaa sekä valmentanut tuhansia asiakkaita kuntoilijoista, työyhteisöliikkujiin sekä kansallisen ja kansainvälisen tason urheilijoihin.