Logo

Valmennukset

Matkalla Tervahiihtoon -palvelut sisältävät yksilö- ja ryhmävalmennuksia sekä leirejä ja muita tapahtumia, jotka toteutetaan yhteistyökumppaniemme kanssa. Tutustu palveluihin ja Team Tervahiihtoon täällä. 

Yksilö- ja ryhmävalmennukset

Valmennusten tavoitteena on kannustaa uusia hiihtäjiä ladulle. Valmennuksista vastaa Mediterapia Oy  ja Huippumoodi. Haluamme myös lisätä innostusta jo ennestään, hienon ja tehokkaan urheilumuodon pariin löytäneissä. Hiihtohan on yksi parhaimmista urheilumuodoista, ja sillä on kokonaisvaltaisia  terveysvaikutuksiaLiikunnan vaikutus hyvään elämisen laatuun on kiistaton ja siksi tavoitteemme onkin lisätä liikunnan harrastajien määrää. Tule mukaan treenaamaan ja seuraa blogistamme ajankohtaisia Tervahiihtokuulumisia! Valmentajina toimivat Mediterapian Hannu Kaikkonen sekä Team Tervahiihto.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Mediterapian sivulta.

Liikuntapalvelut Mediterapialla

Mediterapia Sport on uudenlainen liikuntaklinikka, josta löydät liikunnan ja valmennuksen huippuammattilaiset – samasta paikasta. Mediterapia tarjoaa kuntotestausta, valmennusta, fysioterapiaa, ravitsemusvalmennusta ja lääkäripalveluita sekä psyykkistä valmennusta yksityisille asiakkaille, urheiluseuroille ja yrityksille ja yhteisöille. Olit sitten terveysliikkuja, kuntoilija tai huippu-urheilija, nuori tai vanha, löydät monipuolisesta palveluvalikoimastamme juuri sinulle sopivan palvelun.