Logo

Valmennukset 2017-2018

Matkalla Tervahiihtoon -palvelut sisältävät yksilö- ja ryhmävalmennuksia sekä leirejä ja muita tapahtumia, jotka toteutetaan yhteistyökumppaniemme kanssa.

 1. Pikku-Syötteen hiihtoleiri

Koko perheen hiihtoleirin ohjelma varmistuu marraskuussa 2017, mutta ajankohta on 8.-10.12.2017 perjantai iltapäivästä sunnuntaihin. Koko viikonloppu on siis pyhitetty hiihdolle, levolle ja hyvälle ruoalle. Alustavasti ohjelma on seuraava:

Ohjelma alkaa perjantaina 8.12 2017 kello 17:30 infolla Hotelli Pikku-Syötteen aulassa ja päättyy sunnuntaina 10.12 kello 13:00 päätöslounaaseen.

Hinta osallistujalle 75€/hlö/vrk 2hh huoneessa, jolloin majoitus jaetaan kahden hengen huoneessa.

Perhehuone 180€/vrk/perhe sis. 2 aik.+2 lasta (alle12v)

Hintaan sisältyy täysihoito sekä leirin ohjelma välillä pe 8.12. kello 17:30 – su 10.12. kello 13:00

 

Hiihtoleiri

2. Yksilö- ja ryhmävalmennukset

Valmennusten tavoitteena on kannustaa uusia hiihtäjiä ladulle. Valmennuksista vastaa Mediterapia Oy. Haluamme myös lisätä innostusta jo ennestään, hienon ja tehokkaan urheilumuodon pariin löytäneissä. Hiihtohan on yksi parhaimmista urheilumuodoista, ja sillä on kokonaisvaltaisia  terveysvaikutuksiaLiikunnan vaikutus hyvään elämisen laatuun on kiistaton ja siksi tavoitteemme onkin lisätä liikunnan harrastajien määrää. Tule mukaan treenaamaan ja seuraa blogistamme ajankohtaisia Tervahiihtokuulumisia! Valmentajina toimivat Mediterapian Hannu Kaikkonen sekä Team Tervahiihto.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Mediterapian sivulta.

 

Matkan varrella Tervahiihdosta innostuneille tarjotaan mahdollisuus ilmoittautua Tervahiihtoon edullisemmalla hinnalla.

3. Liikuntapalvelut Mediterapialla

Mediterapia Sport on uudenlainen liikuntaklinikka, josta löydät liikunnan ja valmennuksen huippuammattilaiset – samasta paikasta. Mediterapia tarjoaa kuntotestausta, valmennusta, fysioterapiaa, ravitsemusvalmennusta ja lääkäripalveluita sekä psyykkistä valmennusta yksityisille asiakkaille, urheiluseuroille ja yrityksille ja yhteisöille. Olit sitten terveysliikkuja, kuntoilija tai huippu-urheilija, nuori tai vanha, löydät monipuolisesta palveluvalikoimastamme juuri sinulle sopivan palvelun.

  4. Tervatärpit

Järjestämme sekä vapaan että perinteisen tekniikan hiihtoiltoja sekä kestävyysurheilua tukevia luentoja ja yhteisharjoituksia. TervaTärpeissä saat hiihtoosi helppoutta ja vauhtia lisää, tapaat muita liikunnallisia ihmisiä ja saat uutta tietoa kestävyysurheilusta.

Tervatärppejä järjestää talvella Oulun hiihtoseuran ammattimaiset valmentajat. Paikkoina Sankivaara tai Virpiniemi.