Logo

TervaTärpit

Valmennukset sopivat kuntohiihtäjille, sekä aloittelijoille että kokeneemmille liikkujille, jotka haluavat parantaa tekniikkaa ja optimoida suorituskykyä sekä parantaa hiihdon taloudellisuutta.

Aloitus keskiviikkona 11.1. klo 18.00 ja siitä eteenpäin valmennuksia järjestetään kuusi viikkoa. Viimeinen valmennuskerta  pidetään 15.2.2017. Paikkana valmennuksille on Sankivaara, jos ei muuta ilmoiteta.

  • ke 11.1. klo 18.00 Perinteisen hiihdon perusteet, tasatyöntö ja yksipotkuinen tasatyöntö
  • ke 18.1. klo 18.00 Vapaan hiihdon perusteet, perusluistelu eli kuokka
  • ke 25.1. klo 18.00 Vapaan hiihdon tekniikka, mogren
  • ke 1.2. klo 18.00 Perinteisen hiihdon tekniikka, yksipotkuinen tasatyöntö ja vuorohiihto
  • ke 8.2. klo 18.00 Vapaan hiihdon tekniikka, wassberg
  • ke 15.2. klo 18.00 Tekniikkaklinikka (kertaus sekä laskeminen).

Vapaan tyylin hiihtoa opettaa Anu Junnila sekä tarvittaessa Maija Oravamäki. Perinteisen tyylin hiihdosta vastaavat OHS-valmentajat Tuomo Kiviniemi ja Jani Oravamäki. Tutustu valmentajiin tästä.

Hinnat

Vapaa 4x 79€
Perinteinen 2x 49€
Kaikki 6x 99€

 

Ilmoittau

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti muutamien päivien sisällä tämän lomakkeen lähettämisestä. Mikäli et saa vahvistusviestiä, laita sähköpostia tai viestiä suoraan Anulle (yhteystiedot alla).

Kiitos ilmoittautumisestasi ja tervetuloa mukaan! pt.anujunnila@gmail.com

Maksuvälineenä käyvät

Tykyseteli, Smartum, Virikeseteli, Body&Mind kortti.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus selvittää henkilökohtaiset kynnysrajat (aerobinen- ja anaerobinen kynnys) SportTestin kuntotestillä. Kuntotesti auttaa määrittämään sinun henkilökohtaiset perus-, vauhti- ja maksimikestävyys sykealueet. Nämä on oleellista tietää, jotta harjoittelu tapahtuisi oikeilla tehoilla. Testit tehdään SportTestin tiloissa tai kenttätestinä ladulla.