Logo

Tervahiihto Expo

Ouluhallilla Tervahiihto Expo 2-3.3. 2018

Avoinna

pe klo 12.00-20.00
la klo 11.00-18.00
Expossa Tervahiihdon yhteistyökumppanit esittelevät palveluja ja tuotteita. Expossa on mukana eri alojen esittelijöitä ja mm. urheiluvarusteiden/tuotteiden myyntiä. Tee huippulöytöjä ja tutustu alan uutuuksiin!

Mukana Expossa

Tervetuloa ständillemme tutustumaan OuluHealth ekosysteemiin. Kannustamme terveyttä, hyvinvointia sekä tuemme paikallista elinkeinoelämää.
OuluHealth edistää huipputeknologiaa, innovatiivisuutta ja kaupungin vetovoimaa. Etsimme verkostoomme jatkuvasti uusia yrityksiä luomaan ratkaisuja terveydenhuollon haasteisiin.

Tule mukaan koko kaupungin talviseen tapahtumaan kannustamaan tervahiihtoon osallistujia!
www.ouluhealth.fi
Tänään on mukana Fasciawear. Fasciapuvun avulla tehostat harjoitteluasi sekä tuet
kehoasi kohti optimaalista asentoa ja luonnollisia liikemalleja. Puvun fascialinjojen mukaiset
vastuskuminauhat aktivoivat lihaksia, lisäävät kehotietoisuutta ja parantavat liikehallintaa.


Fit EdenFit Eden on uusi, moderni ja ainutlaatuinen matalan kynnyksen kuntokeskus Oulun Edenissä. Keskuksemme tarjoaa avaran kuntosalin merinäköalalla, monipuolisen ryhmäliikuntatarjonnan sekä upean kylpyläpalvelun. Tervahiihto Expossa teemme Tanita-kehonkoostumusanalyyseja hintaan 5e/kpl (korttimaksu), perjantaina klo 14-18 sekä lauantaina klo 12-16. Valmistautumisohjeet kehonkoostumusmittaukseen voit tarkistaa nettisivuiltamme: www.ole.fit


Fysioline Oy on mukana Tervahiihdon Expossa. Tervetuloa tutustumaan osastollemme kotimaisiin Ice Power, Arthro ja Magnesium In tuotteisiimme. Luvassa myös hyviä tuotetarjouksia!

Tutut Ice Power tuotteet tuovat helpotusta lihaskipuihin sekä parantavat rasituksesta palautumista, Arthro tuotteet sopivat erilaisten niveloireiden lievittämiseen sekä Magnesium In magnesium voiteella saat avun kramppaaville lihaksille.


Shelby Outdoor on Oulun Tuirassa palveleva ulkoilun erikoisliike. Tervahiihto Expossa Shelby myy ja maistattaa luonnollisia Chimpanzee energiakarkkeja, energiageelejä ja muita eväitä. Tarjolla myös uusiokäytettäviä pehmeitä geelipulloja roskaamattomille hiihtäjille, juomaliivejä, Shelbyn Oulussa valmistettuja hiihtolakkeja sekä muuta Tervahiihdossa tuiki tarpeellista.

 

Esillä myös läpileikkaus Shelbyn erikoisvalikoimasta kestävyysurheilijoille kuten polkujuoksijoille, maastopyöräilijöille ja hiihtovaeltajille. Mahdollisuus myös tutustua Shelbyn mittatilausvaatemallistoon sekä varata aika räätälimestarin kalenterista.


Tiedustele esittelypaikkaa Expo-isäntä Jouko Kaarteenaholta (jouko.kaarteenaho@itkevakana.fi tai 0400816875).  Mukaan otetaan 30 ensimmäistä esittelijää/ myyjää.

Expo tiedustelut:

Tervahiihto Expo 2018