Logo

Tervahiihto-Expo

Ouluhallilla Ski Expo 2-3.3 2018

Avoinna

pe klo 12.00-20.00
la klo 11.00-18.00
Expossa Tervahiihdon yhteistyökumppanit esittelevät palveluja ja tuotteita. Tee huippuja löytöjä ja tutustu alan uutuuksiin! Expossa on myös Hierontapiste, jossa tehdään nonstoppina ilmaisia pikahierontoja hiihtäjille. Expossa mukana eri alojen esittelijöitä ja mm. urheiluvarusteiden/tuotteiden myyntiä. Mukaan otetaan 30 ensimmäistä esittelijää/ myyjää.

Tiedustele esittely paikkaa Jani Oravamäeltä numerosta 040-5868054

Esittelijät

Tyrnävän dynaaminen ja yrittäjähenkinen kunta saapuu paikallisine yrittäjineen esittelemään ja myymään tuotteitaan sekä perjantaina että lauantaina. Tervetuloa tutustumaan!

physio-1778029_1280

xlarge-intersport_logo_xx

 

nallis

Neljän tähden Lomakylä merenrannalla! Nallikari Lomakylä on ympärivuotinen lomakeskus vain kivenheiton päässä Oulun keskustasta. Perämeren, ja kenties koko Suomen, kaunein hiekkaranta Nallikari on aivan Lomakylän vieressä. Kun tarvitset omaa rauhaa, rentoa tunnelmaa sekä tasokasta majoitusta keskellä kauneinta luontoa, paikkasi on vuoden ympäri Nallikari Lomakylä!

Partiolippukunnat Oulun Valppaat ja Metsänkävijät paistavat ulkona lättyjä pientä maksua vastaan. Varaa käteistä rahaa mukaan. Näppärät lettitaiturit tekevät myös upeita edullisia lettipikakampauksia vaikkapa AfterSki-iltaa varten tai lapsille muuten vain! Poikkea partiolaisten pisteellä!

 

Tribase on kotimainen huippuvalmentajien triathlon -ja kestävyysurheilun valmennuspalvelu. Täysin uudenlainen konsepti valmennukseen.

skiiot

SKIIOT on maastohiihdon työkalu. Se tallentaa ja yhdistää kokonaisuudeksi maastohiihdon tärkeitä tietoja; hiihtotekniikan, fysiikan, hiihtoladun kunnon, säätiedot ja ladun maastoprofiilin. SKIIOT on suunniteltu yhdessä maailman huippuhiihtäjien ja hiihtoammattilaisten kanssa. Se on kaikkea mistä maailman hiihtävät yhteisöt ovat tähän asti uskaltaneet vain haaveilla. Olitpa sitten kilpahiihtäjä tai vaikka vain lajissa kehittymään pyrkivä harrastaja, SKIIOT on sinua varten.

 

Retkiä lähelle ja kauas – Trips near and far!

terwamaraton

oulunenergia

Veho

kaleva

Eden

lähitapiola2

Koe maalaiselämää Merilässä!

Los Coyotes Ranch on Muhoksella siajitseva Villin lännen kylä vain 40 minuuttia Oulusta. Iso Saluuna pihapiireineen ja aktiiviteetteineen sopii erittäin hyvin VIP- ja lanseeraustilaisuuksiin, yritysten kesäjuhliin, tyhy-, tyky- ja virkistyspäiviin, sekä erilaisten tapahtumien järjestämiseen.