Logo

Majoitus

NALLIKARI LOMAKYLÄ UPEALLA PAIKALLA!

Nallikari Lomakylä on ympärivuotinen lomakeskus vain kivenheiton päässä Oulun keskustasta. Nallikari Lomakylän alueelta löytyy monta hyvää vaihtoehtoa majoitukseen vuoden jokaisena päivänä: 24 tasokasta Poiju Villaa sekä 28 lomamökkiä.

Nallikarin lippulaiva Poiju Villa -alue valmistui kesällä 2016. Alueella on 24 modernia ympärivuotista huvilaa, lähinnä 4+2 hengen villoja. Kaikissa huviloissa on keittiö, ruokailutila, oma sauna, kaksi makuuhuonetta, tilava tupakeittiö oleskelutiloineen, takka ja iso terassi. Osa huviloista on paritaloja ja kaksi on yhdistettävissä jopa 8 + 4 hengelle.

Ympäri vuoden käytössä olevia mukavuuksin varusteltuja keltaisia Pooki Lomamökkejä on Nallikarissa 16 ja sini-vihreitä Masto Mökkejä on 12. Lomamökit ovat savuttomia, mutta lemmikit ovat tervetulleita. Pooki Lomamökeistä löytyy kaikista minikeittiö sekä vuodepaikat viidelle. Isossa lomamökissä on myös oma erillinen makuuhuone. Masto Mökeistä löytyy kaikista minikeittiö, 2 vuodetta tupakeittössä sekä parvella yksi vuode ja 2 patjaa.Pooki Lomamökkien sekä Masto Mökkien vierailla on käytössään veloituksetta yleinen saunavuoro. Pyykkitupa on käytössä lisämaksusta.

Tervahiihto-vierailla on käytössään huoltorakennuksessa myös suksien voitelutila.

Katso lisää infoa www.nallikari.fi

Nallikarin talvivideo(koko versio) Nallikarin talvivideo(lyhennetty)

Varaukset

Nallikari Lomakylä
Leiritie 10
90510 Oulu

Puh: 044 7031353
Reception: reception@nallikari.fi
Ryhmämyynti: sales@nallikari.fi

www.nallikari.fi

 

MERILÄN KARTANO

Merilän Kartano on noin 40 minuutin päässä Oulusta toimiva ympärivuotinen hotelliravintola, joka tarjoaa majoitusta noin 40 henkilölle, ruokailuja noin 300 henkilölle, erikokoisia kokous- ja juhlatiloja sekä ohjelmaa parhaimmillaan.

Merilän Kartanon vierestä kulkevat sekä Tervahiihdon hiihtoreitti että moottorikelkkareitistö. Kartanosta on matkaa Tervahiihdon Utajärven lähtöpaikalle 5 minuuttia ja Muhoksen lähtöpaikalle 25 minuuttia.

Majoitus on 1-4 hengen huoneissa. Ensimmäinen henkilö 70e/yö ja saman seurueen seuraavat 28e/yö.

Kysy rohkeasti Merilän Kartanon majoituksista ja aktiviteeteista 050 3820206, merilan.kartano@utanet.fi, www.merilankartano.com

ROKUANHOVI

ErämaahotelliRokua

www.rokuanhovi.fi
www.rokua.com

 

BREAK SOKOS HOTEL EDEN, OULU

Kylpylähotelli sijaitsee aivan Nallikari campingin vieressä.

Yhteistiedot: www.sokoshotels.fi/oulu/eden  0201234603